Patek 26.10.2012

26.10.2012 19:44

Tuž tak čitam ty statystyky našich poslancu, a je mi z teho jaksik blbě. Poslanec by měl byt synek, kery je nezavisly a nevydiratelny. Tuž jak je možne, že dobra polovina tych mamlasu z parlamenta je zadlužena? Jak je možne, že jak otroci musi platit ty svoje lyzingy, hypoteky a jine dluhy? Jak je možne, že Poslanec Česke republiky se nestydi zadlužit?

Ja se nemyslim, že je ostuda zadlužit se. Někdy se člověk prostě musi rozhodnut, a vydat se do te zkurvene banky a poniženě poprosit o dluh, bo člověk prostě někdy ten barak anebo karu potřebuje. A hned. Pak temu rozumim. Ale když cosik takeho mam, pak už přece nejsem nezavisly. Pak už sem otrok. Otrok tak dluho, než vyplatim svoje dluhy. 

Mi nevadi, když se kdosik zadluži. To je jeho problem. Ale jak može taky člověk reprezentovat republiku? Copak se nestydi nechat se zapsat na kandydatku?

Myslete se, co chcete. Ja si myslim, že zadluženy poslanec je vydiratelny, a tym padem je agentem cizi mocnosti.

Howgh. BP.

PS: Seznam agentu cizi mocnosti je tady

 

Novinky

06.05.2014 20:36
Kdysik davno, a nebylo to vlastně až tak davno, visel v hospodě obraz cisařa pana. Pokud teda na něj nesraly muchy. Vlezli ste do knajpy, ze stěny na vas čuměl ten stary chlop, tlusta kelnerka vam deset minut čepovala pivo, a všude byl klid a mir.  Potom zmizel mir. Nedluho pote zmizel...
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Kontakt

Ladislav Větvička, kandydat vět Knajpa Na Mexiku
742 85 Vřesina-Mexiko 194
ladislav.vetvicka@centrum.cz