Blog pro Mladu Frontu DNESKA: Neuvěřitelne. Na Moravě lude žeru maso z mrtvych zviřat!

22.05.2012 07:42

 

Tuž neuvěřitelne se stalo skutkem. Bo sem odbornik na všecko, rozhodl sem se stat vegetaryjanem. Tym sem se kvalifikoval na zvlaštniho zpravodaja v oblasti ochrany hospodařsky využitelnych jedincu před zviřecim chovanim člověka. A hned den pote, v pět rano sem nastupil do akce jednotky zvlaštniho nasazeni.

Vražda měla proběhnut v areale tělovychovne jednoty. Už to je hnus. V šest rano zme byli na mistě. Cela vesnica ještě spala, enem chudak čunik už byl na cestě. Nekonečne byly ty dvě hodiny, kdy zme v liduprazdne vesnici čekali na smrt.

V osum začali chystat kotel s vodu,  stoly na vyrobky z mrtveho bravka a posezení pro hosty.  Zanedluho na to dovezli v kleci živu sviňu. Smutne prasatko v kleci sedělo s hlavu svěšenu skoro až k zemi. Citilo smrt!!!

„Řeznik“, kery poražku provaděl,  nebyl vyučeny, jak jsem se osobně od něj v pruběhu vraždy dozvěděl.  V 8:32 si „řezník„ nachystal omračovaci pistolu a spachal legalizovanu vraždu. Prasnička se svalila k zemi. Po celkem rychlem vykrveni nastala smrt. Nezapomenu nikdy na její očička. Její pohled byl tak zufaly a ve mně bylo tolik vzteku a beznaděje. Taku brutalni smrt vykrvacenim z krčni tepny bysem nepřal ani politykum a snad ani bankeřum.

Pote „ řeznik“ začal s upravu mrtveho těla. Spařil a oškrabal štětiny, odřezal nohy, hlavu, vyjmul mozek do polivky z vařene hlavy, vykolil vnitřnosti, vyčistil střeva pro jitrnice a nakonec rozbural torzo těla na vepřove pulky.

Hnus. 

Hudba hrala, hosti se bavili, popijali slivovicu, povidali se ze starostu obce o tom, jak vyšlo fajne počasi, pochvalovali „vuni“ šiřici se z kotla a při tom pojidali časti uvařeneho mrtveho těla prasete zabiteho už den předtym. 

Maso je legalizovana vražda! Zřekněte se vraždy!  Buďte vegany!


Zdroj: Převzate od členky rešeršniho tymu Ochrancu hospodskych zviřat, upravene a přeložene.Original tu. Kdyby nas zodpovědnych rešeršnich aktyvistu bylo vic, mohlo by se na světě žit dobře. Aji ty svině by se měly fajně. 

Cely text aji s odpornyma fotkama k dyspozici tu.

 

Novinky

17.01.2014 14:24
Všecko ide podle planu. Multykulturně socialistycke učitelky, kere uči podle svatych zasad Frankfurtske školy, cpu do našich děcek multykulturně levicovy jed. A vy to ani netušite. Myslite si, že se vaše děcka uči ve škole čist, psat a počitat. Misto teho jim horem dolem cpu do hlav debility...
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>

Kontakt

Ladislav Větvička, kandydat vět Knajpa Na Mexiku
742 85 Vřesina-Mexiko 194
ladislav.vetvicka@centrum.cz