Chytry cygan lepši jak hlupa blondyna

04.06.2014 17:31
V pruběhu června bude synkum ve vladě předloženy materyjal, pomoci kereho bude navyšeny počet cyganu ve vladě, a to z nuly na několik. Je to materyjal, kery pochazi jednoznačně z myšlenkoveho schematu mojeho Mordoru, kery ma za ukol rozvratit statni zřizeni v Česku a EvroSajuzu.
 
Na prvni pohled to sice vypada hezky, bo by přece bylo fajne, kdyby se jakysik chytry cygan ujmul minysterstva spravedlnosti nebo vnitra. Jenže synci ve vladě netuši, že hned jak projde tento požadavek na zvyhodněni dle rasy a narodnosti, přidu dalši žadosti. 
 
Už mam připraveny dalši materyjal, kery pomoci pozityvni dyskryminace pomože dostat do vlady zastupce gorolu a vietmanskych synku. Goroli by robili na minysterstvu obchodu, kaj by se mohli s vietmancama střidat, bo šmelit ..teda obchodovat, umi všeci dokonale. 
 
Dalšim krokem bude zajistit, aby se aji dalši skupiny a vrstvy obyvatelstva necitily dyskryminovane. A tak by se jakysik hodny pedofil mohl chopit minysterstva školstvi, bo jak znamo pedofilove na rozdil od pedagogu maju děcka opravdu radi. Pote, co odešel ten spravedlivy minyster kery umožnil rozkradani baraku a jine hovadstva, tak ve vladě neni ani žaden homosexual, tuž to by se mělo tež napravit. 
 
A nakonec by mělo dojit k narovnani blondyn a brunetek, bo hlupych bab mame dost, a jejich podil ve vladě je jiny jak ve společnosti, to by se mělo napravit, aby se ty hlupe necitily blbě a zebraly si pozityvni přiklad.
Je zajimave, že ten program na rozvraceni statni spravy v Česku a EvroSajuzu ještě nikdo neprohlidnul. Nesmyslne požadavky, nesmyslne kvoty na kdejaku slepicu, metoda rozděl a panuj, pozityvni dyskriminace kdejake menšiny. Lidi su hlupi a netuši, že dyktatura proletaryjatu je furt enem brutalni dyktatura. Že pozityvni dyskryminace je furt enem brutalni dyskryminace, kera zabrani chytremu děckovi jit na školu a misto něho tam bude idyjot, jehož jedina kvalifikace je černa koža taty.
 
Za všema pachatelama dobra je schovane to stare zlo. A oni dobře vědi, že diky povinnym kvotam, pozityvni dyskriminaci menšin a uchylu vnesou do života pracovite společnosti chaos a rozklad. Nekompetentni idyjoti pak rozloži system zevnitř, bo tam, kde bude na uřadě idyjot se spravnou barvou kože, bude muset byt tym lidi, keři za něho budu robit.
 
A o to nam v Mordoru ide. Aby se lidi na vesnicach a ve městach rvali mezi sebu a my abyzme měli čas krast.
Welcome in Mordor...
 
Ladislav Větvička, hlasatel pravdy a lasky v Mordoru

Novinky

04.02.2014 19:33
Mam taky pocit, že tu existuje vrstva lidi, kera si mysli, že všeci Česi su uplně blbi, čumi na Novu a nepamatuju se, co nenažrana vrstva lidi, zvana polityci, slibovala vloni. Zeberte se třeba ty nalepky na sklo, bez kerych vas budu buzerovat policajti na dalnicach. Kdysik davno se lidi, kerym...
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Kontakt

Ladislav Větvička, kandydat vět Knajpa Na Mexiku
742 85 Vřesina-Mexiko 194
ladislav.vetvicka@centrum.cz