ČZSR. Česka zlodějska socijalistycka republika

20.06.2012 00:07

 

Určitě by vas zajimalo, jak funguje nejlepe prosperujici prumyslove odvětvi v Česke zlodějske socijalistycke republice. Nejlepe prosperujicim odvětvim je dotačni a grantovy přerozdělovaci prumysl, kery dokaže uplest z hovna bič, vyčaruje penize z ničeho, a nashromažděne miliardy pak nenapadně rozpusti pijavicam, kere su přicucane ke statnimu rozpočtu jako děcko k cycku.

Zajima vas, jak to funguje a chcete se tež stat pijavicu? Tady je navod, bo když budeme všeci pijavicama, budeme se všeci mět fajně.


Nejdřiv zeberete jakykoliv produkt, třeba benzin, chlast, cigara (ale može to byt cokoliv, voda, chleba, mliko, vzduch,...), zajistite temu statni monopolni kontrolu a napařite neuvěřitelne daně.

Zeberte se jako přiklad třeba flašku vodky.Dane.jpg

 

Vyrobite ju za 6 korun, flaška, etyketa a doprava vas vyjde na dalšich 9 korun. To je celkem patnact kaček. Proto se taka flaška dobre, poctivě zrobene vodky prodava mimo EuroSajuz za cenu okolo 30 kaček. U nas se ta sama flaška prodava za 82Kč. Z toho skoro 67korun su daně.

To je zazrak, co? Měli zme pullitra vodky za 6 korun, a fčil mame přisun do pokladny za 67 korun. Tuž tomu řikam jistota desetinasobku. Co ty na to, Viktor? Zdrhnul si brzo na Bahamy. Až fčil se pořadně a otevřeně bere dělnikum, rolnikum aji pracujici inteligenci.


Tuž to mame prvni polovinu procesu. Možna by to mohlo byt v pořadku, kdyby ty prachy stat investoval, nebo věnoval jako vyplaty hasičum, policajtum (keři nebuzeruju řidiče na konci obce, ale opravdu pomahaju a chrani), nebo jako duchody babkam a dědkum. Ale to ni. Stat vytvořil prachy z ničeho. A fčil ty prachy zase rozpusti, bo co ukradne jedněm, to je třeba zase rozpustit, aby se to kajsik nehromadilo, nebo aby se za to nedej bože nepostavily už za rok všecky dalnice v Česku. 

A zas navod pro hlupe. Tuž jak na to?

Založime si neziskovku a přicucneme se ke statnimu rozpočtu. A to je cela sranda. Zeberme se jako přiklad třeba organyzace, kere podporuju integraci (ale mohli byzme si zebrat tisice jinych, přicucnutych na statni rozpočet, vytvořeny z peněz ukradenych hlupym pracujicim).


S1.jpgS2.jpgS3.jpgS4.jpg

Mate švidrate oči nebo se vam blbě diva na ty milijony? Tuž se tady podivejte na desitky dalšich. Nemusite se bat, neni to nic rasistyckeho. Tu nejde o ty chudaky cigoše. Ti z teho moc nemaju. Dalši tisice nenasytnych požiraču grantu a dotaci su přisate na všecky minysterstva. Pijavice, kere su přicucane na rozpočty Minysterstev, se obvykle nejmenuju Dežo nebo Demeter. Maju jmeno Karel, Jarek nebo Petr, a obvykle maju tytulovane zkratky před aji za jmenem.

Každopadně hlupi nesu. Hlupi zme my.

 

Novinky

30.05.2014 09:52
Tuž dalši kolo šaškarny mame za sebu. Zatimco učast 70% voliču kajsik v Malorusku považujeme za nedemokratycku, volby, kerych se skoro 90% lidi nezučastni, su asi vrcholem demokracie a rozebira je veleslavně kdejaky novinařsky mamlas. Přitom neni co rozebirat. V Česku byl rozdil mezi prvnim...
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Kontakt

Ladislav Větvička, kandydat vět Knajpa Na Mexiku
742 85 Vřesina-Mexiko 194
ladislav.vetvicka@centrum.cz