Debilizace školstvi pokračuje: Gender Fuck

17.01.2014 14:24

Všecko ide podle planu. Multykulturně socialistycke učitelky, kere uči podle svatych zasad Frankfurtske školy, cpu do našich děcek multykulturně levicovy jed. A vy to ani netušite. Myslite si, že se vaše děcka uči ve škole čist, psat a počitat. Misto teho jim horem dolem cpu do hlav debility typu feminyzmus, socializmus a laska k bruseli.

Ty nebohe děcka za to obvykle nemožu. Je to na rodičach. Kery magor by poslal svoje děcko na jakysik stupidni obor, kery v životě nebude mět jakekoliv uplatněni?

A možu za to samozřejmě učitelky infikovane jakymsik divnym multykulturnim jedem. Take učitelky nuti děcka robit to, co nema smysl a bude jim v životě na hovno. A naopak zabraňuju jim poznat to, co v životě smysl ma. Tuž řekněte, jestli - pokud nejste zkorumpovani bruselskyma grantama - byste svoje děcko poslali do učeni oboru na Unyverzitě Karla, kere ma tento popis: 

Tématické okruhy: 
1. Termín „écriture féminine“ a jeho relevance. Genderová charakteristika klasického kánonu. 
2. Gender a narace. 
3. Genderové stereotypizace. 
4. Klasifikace ženských literárních hrdinek: přadlena, tanečnice, čarodějnice. 
5. Žena jako metafora. Mýtus ženství v době zrodu (obrody) národních literatur. 
6. Subverze genderových stereotypů v období modernismu. Genderová fluidita v literatuře.
7. Moderní detabuizace homosexuality. 
8. Hierarchii na základě pohlaví explicitně nahrazuje hierarchie moci. 
9. Sakralizace a demystifikace mateřství

Ale třeba už mate pokřiveny charakter sledovanim českych televizi a pokřivene svědomi přijimanim brusleskych grantu a pošlete nebohe děcko studovat take fantasmagoryje. Pak se ale nemožete divit, že se z vašeho děcka stane podivny, feminyzovany objekt, kery je přesvěčeny o tym, že tytul, kery obdržel za duležitu studyju na tema Gender fuck, ho opravňuje k vysokemu platu v jakemsik nesmyslnem uřadě. Třeba neboha děvucha, kera za podobne fantasmagoryje ma tytul bakalařka, je tady. Přeju ji smysluplne uplatněni ve společnosti.

Ja, a pokud si myslite, že genderfak je jakesik sproste slovo, tak si to kura nastudujte, vy chytraci, třeba tady.

Ladislav Větvička, šef Mordoru, feminysta a veduci projektu Gendrfak, brusel

PS: Pro rodiče, keři by si chtěli ze svojima děckama povidat na tema Transformace intymity jako současti modernyzačnich procesu, je přihlaška ke studyju tady

Novinky

04.02.2014 19:33
Mam taky pocit, že tu existuje vrstva lidi, kera si mysli, že všeci Česi su uplně blbi, čumi na Novu a nepamatuju se, co nenažrana vrstva lidi, zvana polityci, slibovala vloni. Zeberte se třeba ty nalepky na sklo, bez kerych vas budu buzerovat policajti na dalnicach. Kdysik davno se lidi, kerym...
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Kontakt

Ladislav Větvička, kandydat vět Knajpa Na Mexiku
742 85 Vřesina-Mexiko 194
ladislav.vetvicka@centrum.cz