Debilizace školstvi pokračuje: Gender Fuck

17.01.2014 14:24

Všecko ide podle planu. Multykulturně socialistycke učitelky, kere uči podle svatych zasad Frankfurtske školy, cpu do našich děcek multykulturně levicovy jed. A vy to ani netušite. Myslite si, že se vaše děcka uči ve škole čist, psat a počitat. Misto teho jim horem dolem cpu do hlav debility typu feminyzmus, socializmus a laska k bruseli.

Ty nebohe děcka za to obvykle nemožu. Je to na rodičach. Kery magor by poslal svoje děcko na jakysik stupidni obor, kery v životě nebude mět jakekoliv uplatněni?

A možu za to samozřejmě učitelky infikovane jakymsik divnym multykulturnim jedem. Take učitelky nuti děcka robit to, co nema smysl a bude jim v životě na hovno. A naopak zabraňuju jim poznat to, co v životě smysl ma. Tuž řekněte, jestli - pokud nejste zkorumpovani bruselskyma grantama - byste svoje děcko poslali do učeni oboru na Unyverzitě Karla, kere ma tento popis: 

Tématické okruhy: 
1. Termín „écriture féminine“ a jeho relevance. Genderová charakteristika klasického kánonu. 
2. Gender a narace. 
3. Genderové stereotypizace. 
4. Klasifikace ženských literárních hrdinek: přadlena, tanečnice, čarodějnice. 
5. Žena jako metafora. Mýtus ženství v době zrodu (obrody) národních literatur. 
6. Subverze genderových stereotypů v období modernismu. Genderová fluidita v literatuře.
7. Moderní detabuizace homosexuality. 
8. Hierarchii na základě pohlaví explicitně nahrazuje hierarchie moci. 
9. Sakralizace a demystifikace mateřství

Ale třeba už mate pokřiveny charakter sledovanim českych televizi a pokřivene svědomi přijimanim brusleskych grantu a pošlete nebohe děcko studovat take fantasmagoryje. Pak se ale nemožete divit, že se z vašeho děcka stane podivny, feminyzovany objekt, kery je přesvěčeny o tym, že tytul, kery obdržel za duležitu studyju na tema Gender fuck, ho opravňuje k vysokemu platu v jakemsik nesmyslnem uřadě. Třeba neboha děvucha, kera za podobne fantasmagoryje ma tytul bakalařka, je tady. Přeju ji smysluplne uplatněni ve společnosti.

Ja, a pokud si myslite, že genderfak je jakesik sproste slovo, tak si to kura nastudujte, vy chytraci, třeba tady.

Ladislav Větvička, šef Mordoru, feminysta a veduci projektu Gendrfak, brusel

PS: Pro rodiče, keři by si chtěli ze svojima děckama povidat na tema Transformace intymity jako současti modernyzačnich procesu, je přihlaška ke studyju tady

Novinky

09.11.2010 15:27
 Dřelo to a bylo to protivne a neefektyvni, tajak voskovany hajzl papir. Ale měli zme ju všeci. Šňurku na krku. Bylo to cosik jako poznavaci znameni. Všecky děcka, kere tenkrat běhaly po sidlišťu, ať už před lesikem, nebo  za nim, měly na krku šňurku a na ni visel klič. Dneska, by na...
<< 69 | 70 | 71 | 72 | 73 >>

Kontakt

Ladislav Větvička, kandydat vět Knajpa Na Mexiku
742 85 Vřesina-Mexiko 194
ladislav.vetvicka@centrum.cz