Dopis 99 Ostravaku...

18.07.2012 09:20

 

Drazi sudruzi, važeni přatele, mily sudruhu ...* (pozn: za * doplňte jmeno podle vašeho přesvědčeni). Ve važne situaci, v jake se naše země nachazi, mame oči upřene na vas. Dostali zme se do stadyja, kdy si už nedokažeme pomoci vlastnima silama bez použiti nasili. Jakakoliv změna zevnitř je marna, nepřitel ovladnul všechny pozice. Naši posledni naději je internacijonalni pomoc.

Naše země se nachazi v krityckem stadyju. Je nam znamo, jak uzkostlivě sledujete všechny udalosti posledni doby u nas. Aji my trneme obavami o buducnost naši vlasti (pozn: nikoliv Vlasty)

Zase se vratily doby, kdy je porušovana zakonnost. Věřte nam, že je nam hanba a stydime se do hlubky našich duši za ty lidi, keři ovladli mocenske pozice, a zvlaště v obdobi od vstupu do EuroSajuzu rozkradli tuto republiku a zadlužili ju na třista roku dopředu.

Nikdy nezapomeneme na zradu, keru spachaly zapadni mocnosti v roce 1938, a nikdy nezapomeneme na zradu, keru spachaly vychodni mocnosti v roce 1968. Obě zrady byly počatkem narodni devastace a narody Československa připravily o statisice životu, ať už doslova, nebo diky emigraci.

Tentokrat však zradu připravili naši vlastni lidi, za podpory zločinneho spolčeni v Bruseli. Naši nepřatele se ale neměni. Su to furt ti sami marxisti a socialisti. Kdysik narodně-socialistyčti, později komunystyčti, dneska se schovavaju za socijalizmus multykulturni a pseudokorektni. Před listopadem 89 dotovali mliko, maslo a chleba. Dneska dotuju všecko.

Všecko!

Dotuju se silnice aji parkoviště. Dotuju se baraky aji garaže. Dotuje se kdejaky nesmysel. Kradu se pomoci daňoveho zlodějskeho systemu penize uspěšnym na zapadě, a rozdavaju se zlodějum na vychodě. Už zase plati, že kdo nekrade, okrada svoju rodinu. Krade se za bileho dne, naprosto legalně. Krade se ve vladě, krade se v parlamentu, krade se na každem uřadě.

Už nam nepatři nic. Veškera infrastruktura, vodovody, plynovody, rozvodne sitě, fabriky, zemědělska puda...všecko zme si nechali ukrast. Ano, zme blbci. Z našich peněz postavili dalnice, a my, pokud se na nich chceme projet, musime si zaplatit směšny papirek na sklo. Z našich peněz zme si postavili domy, a pokud v nich chceme bydlet a nenechat si je zebrat zlodějama v tzv. exekuci, musime každy rok zaplatit vypalne ve formě tzv. daně z nemovitosti. Z našich peněz zme vybudovali vodovody, plynovody, kanalizaci a elektricku siť. Pokud je dneska chceme použivat, musime platit paušaly a vypalne cizim zlodějum. Z našich peněz zme si pořidili zdravotnictvi a každy měsic do něho nalivame neuvěřitelne množstvi prostředku. Přes všecky sliby už dnes neexistuje jediny lek, kery by byl z těchto peněz plně hrazeny. 

Drazi sudruzi. Nikdy nepřipustime, aby se vratily předlistopadove poměry, ale zme v situaci, kera je horši, než byla tenkrat. Kdysik lhal generalni tajemnik, dneska lžu všeci. Kdysik zavedli milijonařsku davku komunysti, dnes ju zavaděju komunysti v TOP ODS. Krade se legalně a řika se temu poplatek za použivani dalnice, daň z nemovitosti, daň z přijmu, socialni a zdravotni pojištěni, DPH, spotřebni daň, dotace, grant. To je nove Ptydepe.

Víme, kdo su naši přatele, víme, kdo je naš spojenec, vime, kdo nas nezradi, na koho se možeme obratit v nouzi nejvyšši. Pozyvame vas, protože změna zevnitř, aniž byzme použili nasili, už neni možna. Přijeďte a zaveďte obyčejny, poctivy kapitalizmus, nepokřiveny grantama, dotacema, spotřebnima daněma a jinyma marxistyckyma zlodějnama. Vždyť u vas su dalnice po cele zemi a přesto nikdo nevyžaduje papirek na sklo. U vas je tež rozumna spotřebni daň na benzinu a přesto je liter za dvacet korun. U vas je tež rozumna daň z alkoholu a cigar, a přesto stoji pullitra rumu 50 kč a nejdražši krabička cigaret 15kč.  Jen na rozdil od nas, u vas každy žije za sve, za to, co si zarobi svoju robotu, a taku robotu se dokaže uživit, bo nepotřebuje přeposilat svoje penize do Brusele a statisicum vlastnich darmožroutu/uředniku.

Jménem podepsanych sudruhu, členu strany, nestraniku, mladežniku z ostravske Nove Huti Lančmita Mitala a jejich rodinnych přislušniku, pozdravujte vaš pracovity lid, vyřiďte bojove pozdravy všem příslušníkum vaši armády. Jste u nás vždy srdečně vitani našimi poctivými lidmi, nami všemi.

Robotě čest! 

Ladislav Větvička + 98 dalšich Ostravaku

Ostrava-Poruba, 18. července 2012.

 

Novinky

17.01.2014 14:24
Všecko ide podle planu. Multykulturně socialistycke učitelky, kere uči podle svatych zasad Frankfurtske školy, cpu do našich děcek multykulturně levicovy jed. A vy to ani netušite. Myslite si, že se vaše děcka uči ve škole čist, psat a počitat. Misto teho jim horem dolem cpu do hlav debility...
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>

Kontakt

Ladislav Větvička, kandydat vět Knajpa Na Mexiku
742 85 Vřesina-Mexiko 194
ladislav.vetvicka@centrum.cz