Konec demokracie v Čechach

03.12.2013 12:52

THEY CAME FIRST for the Communists,
and I didn't speak up because I wasn't a Communist.
THEN THEY CAME for the Jews,
and I didn't speak up because I wasn't a Jew.
THEN THEY CAME for the trade unionists,
and I didn't speak up because I wasn't a trade unionist.
THEN THEY CAME for the Catholics,
and I didn’t speak up because I was a Protestant.
THEN THEY CAME for meand by that time no one was left to speak up. Martin Niemöller, 1946


Nejdřiv si přišli pro Ratha, a jen tak ze srandy ho drželi rok a pul v kriminale. A ja sem držel hubu. Co hubu? Ja sem měl dokonce radost! Konečně ho dostali, hajzla. Co bych tež měl řikat? Byl to socan, měl sedmičku v krabici a zaslužil si to.

Pak si přišli pro tu staru od Nečasa, jen tak ze srandy ju z roboty vyhnalo komando a poslalo do krymu. A ja sem držel hubu. Co hubu? Ja sem měl dokonce radost, že ju dostali, hydru! Co bych tež měl řikat? Dřela jak kuň a dostavala za nic deset razy vic jak ja, a to by se nemělo. Zaslužila si to.

Pak si přišli pro teho synka na vuzku a jeho děvuchu roztřiskali o plotek. A ja sem držel hubu. A měl sem radost, že policajt zakročil tak rozhodně proti dvěma bilym nacistum, fašistum a extremistyckym elementum. Zaslužili si to.

Pak si přišli pro prodavače z growshopu, jen tak ze srandy jim zabavili hlinu, květinače a zničili je. A ja sem držel hubu. Co hubu? Ja sem měl dokonce radost, že dostali ty huliče, keři dystrybuuju seminka nepovolene rostliny. Zaslužili si to.

Pak si přišli pro mlade na technoparty, jen tak ze srandy jim rozbili hubu. A ja sem tu svoju hubu zas držel, bo přece nejsem žadny zfetovany mamlas. Co bych tež měl řikat? Stejně robili hluk a nemyju se, bo maju barevne hlavy. Zaslužili si to.

Pak si přišli pro netolerantni. Pozavirali je všechny. A ja držel hubu, bo přece nejsem netolerantni.

A tak sem tu na světě zustal sam...

Ladislav Větvička, posledni hlasatel Mlade Fronty Fčil, Kijev


Evropska směrnice pro propagaci tolerance, přijata v prosinci 2013, vytvořila národní revoluční gardy pro sledování všech netolerantních občanů podezřelých z netolerance v každé zemi EuroSajuzu. Evropská rada pro usmíření a toleranci zřídila ozbrojené jednotky určené k převýchově netolerantních jedinců. Jednotky zahajily “tvrdou akci na boj proti netoleranci, zvláště s cílem zničit rasismus, etnickou diskriminaci, náboženskou netoleranci, totalitní ideologii, xenofobii, antisemitismus, antifeminismus a homofobii“ Státy musejí rovněž dohlédnout, aby “noviny, magazíny, články, filmy a televizní programy propagovaly toleranci.  Vlády zajistí, aby se veřejná vysílání věnovala předepsanému množství propagace klimatu tolerance, establishment musí k témuž donutit i soukromá elektronická média a tisk.

Hra na demokraciju skončila. Konečně, sudruzi.

 

Novinky

30.05.2014 09:52
Tuž dalši kolo šaškarny mame za sebu. Zatimco učast 70% voliču kajsik v Malorusku považujeme za nedemokratycku, volby, kerych se skoro 90% lidi nezučastni, su asi vrcholem demokracie a rozebira je veleslavně kdejaky novinařsky mamlas. Přitom neni co rozebirat. V Česku byl rozdil mezi prvnim...
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Kontakt

Ladislav Větvička, kandydat vět Knajpa Na Mexiku
742 85 Vřesina-Mexiko 194
ladislav.vetvicka@centrum.cz