Konečně vam možu čumět do ložnice

12.11.2012 09:43

 

A je to tady. Agenti Mordoru, převlečeni za zaměstnance firmy Mrkvosoft, ziskali patent na to, že se vam budu moct přes televizu divat do vaši ložnice.

Oficialně to je určene k tomu, aby producenti tych cypovin, co si prohližate na Nově, měli zpětnu vazbu o tom, na co, jak, kdy a proč se divate na ty jejich hlupoty. Ale to je vysvětleni enem pro ty hlupějši. Cely system tu je samozřejmě proto, abych vas mohl kontrolovat. Třeba zjistit, jestli mate zaplacenu daň za televizu, jestli doma nečumite na Otazky Vaclava Hlodavca, když mate byt na šichtě anebo prostě enem zjistit, co vlastně robite. 

System bude tež mět jednoznačne vyhody! Když zjisti, že v tych reklamnich přestavkach chodite často čurat, rovnou vas objedna na cetečko a předejdete tym rakovině prostaty! Nebo když zjisti, že vic jak tři razy denně onanujete, tuž vas zaregistruje do jakesik seznamky, ať na to nejste sam! Nebo když už jakusik robu doma mate, objedna ju k psychologovi, bo na co taka roba, když si to musite robit sami, že?

Velky brudr vas prostě bude mět pod kontrolu, ať už chcete anebo jo. Tajak ty hňupy, co ukladaju svoje fotky na fejsbuček, a nevědomky se podilaju na systemu rozpoznavani gzychtu. A tak už brzo se dočkate stadyja, kdy vlezete do knajpy Na rožku, kamera sejme vaš gzycht, pozdravi vas vašim jmenem, na stole už bude ležet vaš oblibeny drink a noviny, zaplatite kartu, vaše auto ze zabudovanym GPS sytemem vas dopravi dodom a tam už vas bude čekat hlidka policajtu, bo ste porušili předpis 3765, odstavec R trestniho zakona EuroSajuza podle hlavy 22 a budete popraven před nastupeny jednotku.

A dobře vam tak.

Svobodna dyskuze k textu tady,

 

Novinky

04.02.2014 19:33
Mam taky pocit, že tu existuje vrstva lidi, kera si mysli, že všeci Česi su uplně blbi, čumi na Novu a nepamatuju se, co nenažrana vrstva lidi, zvana polityci, slibovala vloni. Zeberte se třeba ty nalepky na sklo, bez kerych vas budu buzerovat policajti na dalnicach. Kdysik davno se lidi, kerym...
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Kontakt

Ladislav Větvička, kandydat vět Knajpa Na Mexiku
742 85 Vřesina-Mexiko 194
ladislav.vetvicka@centrum.cz