Lžeš, modry tlusťochu?

01.10.2012 22:19

 

Nedavno sem valil po Porubě, a malem sem se zleknul. Z takeho velkeho bilborda, kere platime politykum, aby si tam před volbama vylepili ty svoje gzychty, na mě čuměl ten modry tlusty synek, kery fčil robi premijera. Kdyby enem tak čuměl, možna by mě to tak nevylekalo. Ale on tam cosik blekotal o tom, že mu ide o moju nezadluženu budoucnost. A to mě vylekalo, bo žadne dluhy nemam.

Když mi synek, kery zadluži republiku o 166 milijard v roce 2010, o 155 milijard v roce 2011 a enem za pulku tohoto roku o dalšich 72 milijard, začne cosik vypravjat o nezadlužene buducnosti, to by mě cyp střelil.

Tuž vzpomněl sem se na tři roky stary bilbord, kaj slibovali nizke daně.

Hovno. Nedřiv zavedli povodňovu daň, 1200Kč ročně. Pak zavedli 15% daň s uroku stavebniho spořeni. Pak přišli se zdaněnim duchodcu. Zvedli dalnični daň z 1200 na 1500Kč. Zvedli mytnou daň pro naklaďaky o 25%. Zvedli daňe z cigaret aji z volneho tabaku. Zavedli daň pro ty, co jezdi na zemni plyn. Zvedli daň ze žradla, leku, vody, knižek o 4%. Zvedli daň na všecko ostatni o 6%. Chystaju daň z vina. Chystaju zvednut daň pro ty hňupy, keři nežiju jak cygani a maju vlastni baraky. Chystaju zvednut daň z roboty pro ty, keři moc robi.

V Praglu zakladaju nove uřady plne lidi, keři mě budu buzerovat a ja je budu platit. Založili Generální inspekci bezpečnostních sborů, Vládní výbor pro koordinaci boje s korupcí, Centrální registr přestupků. Chystaju se zřidit Úřad pro kontrolu financování politických stran, Úřad pro veřejné financování a Grantovou agenturu na podporu sportu.

Ja, synku, lhat možeš. Lhali jini před tebu, tuž čemu ne ty? Ale všeho do času...z dolu jde plamen a dym, zučtujem spolu!

Cely text aji s fotkama tady.

 

Novinky

30.05.2014 09:52
Tuž dalši kolo šaškarny mame za sebu. Zatimco učast 70% voliču kajsik v Malorusku považujeme za nedemokratycku, volby, kerych se skoro 90% lidi nezučastni, su asi vrcholem demokracie a rozebira je veleslavně kdejaky novinařsky mamlas. Přitom neni co rozebirat. V Česku byl rozdil mezi prvnim...
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Kontakt

Ladislav Větvička, kandydat vět Knajpa Na Mexiku
742 85 Vřesina-Mexiko 194
ladislav.vetvicka@centrum.cz