Politykum nevěřym

04.09.2013 12:43

Tuž se nam zas rozjižďa ta maškarada s bylbordama, retušovanyma fotkama a pseudoprogramama. Když se na ně podivate trochu s odstupem, je to všecko stejne. Blekotajici pseudopravičak se može podat ruku ze zubatu nulu na levici. Komunysti se temu enem směju, bo marxistycke levicove multykulturni hovada se zahnizdily ve všech stranach. A do teho ty male pidistrany, kere křiči: Zvolte nas, my budeme krast jinak a lepe!

Všecko je to jedna sebranka. Za cely život si nedokazali pořadně zarobit, baraky maju na hypoteku, auto na lyzink a mysli si, že my jim to budeme platit.

Ja budu volit takeho polityka, kery na zasedani parlamentu řekne - chlopi, je nas kura moc. Zeberte se a jděte dodom, bo stejně tu enem luštite sudoku a čumite na porno. V parlamentu zustane 50 lidi. V senatu 15. A všecky minysterstva povali z teho zkurveneho Praglu pryč. Bo v době telekonferenci nikdo nepotřebuje koncentrovat všecky ty uředniky na jednom mistě. Stejně breči, že su ucpane cesty a hospody, kere beru stravenky.

Minysterstvo dopravy - ZRUŠIT. Minysterstvo, kere za čtvrt stoleti nedokazalo postavit paralelni spojeni Moravy s Čechama, je zbytečne.

Minysterstvo financi - HLUČIN

Minysterstvo kultyry - ZRUŠIT

Minysterstvo obrany - AŠ

Minysterstvo vnitra - DUCHCOV

Minysterstvo davek a socialnich věci - KARWINA

Minysterstvo mistniho rozvoja - ZRUŠIT

Minysterstvo prumyslu a obchodu - ZLIN

Minysterstvo nespravedlnosti - PLZEŇ

Minysterstvo tělovychovy - ZRUŠIT

Minysterstvo zahraniči - ZAJEČÍ

Minysterstvo zdravotnictvi -ZRUŠIT

Minysterstvo zemědělstvi - SLUŠOVICE

Minysterstvo životniho prostředi - NOVA HUŤ LANČMITA MITTALA

 

Ladislav Větvička, hlasatel Mlade Fronty Fčil a poradce prezidenta KČ

 

Novinky

04.06.2014 17:31
V pruběhu června bude synkum ve vladě předloženy materyjal, pomoci kereho bude navyšeny počet cyganu ve vladě, a to z nuly na několik. Je to materyjal, kery pochazi jednoznačně z myšlenkoveho schematu mojeho Mordoru, kery ma za ukol rozvratit statni zřizeni v Česku a EvroSajuzu.   Na...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Kontakt

Ladislav Větvička, kandydat vět Knajpa Na Mexiku
742 85 Vřesina-Mexiko 194
ladislav.vetvicka@centrum.cz