Pozor! Když dřete jako koně, može na vas přijit statni zastupce

15.06.2013 11:16

Tuž Peťa, posluchej. Mohlo by to vypadat, že mam z teho radost. Ale ja nemam. Fakt ne. Jeden den oznamiš, že se rozvadiš s jednu robu, a druhy den přijde jakysik mamlas ze statniho zastupitelstvi Ostrava a zabukuje si druhu robu pro sebe a dni a noci ju bude vyslychat. Ale nemam z teho radost.

Radost bych měl, kdybys robil, cos kdysik liboval. Radost bych měl, kdyby tu neřadili egzekutoři jak na Klondajku. Radost bych měl, kdyby soudy fungovaly a odsuzovaly zločince fčil a hned. Radost bych měl, kdyby pro bileho aji pro černeho platily stejne prava a povinnosti. Radost bych měl, kdybys Čechy a Moravu se Slezskem posunul dal, abych se za nas nemusel stydět. Radost bych měl, kdybys nepodporoval pozityvni dyskriminaci a multykulturni korektnost z brusele. Radost bych měl, kdybys snižoval daně, jak si slibil. Kdybys nezadlužoval stat, jak si slibil. Ja fčil nemluvim o tom, že si snižil trend schodku. S takyma všivarnama na mě nechoď. Nebo se chlubiš tym, že si předloni zadlužil Česko o dalšich 190 milijard a vloni už enem o 140? To je to same, jak bych se ja chlubil stare, že mam dobry trend, bo za květen sem utratil s kurvama v bordelu 45 tisic, což je sniženi schodku oproti loňskym 50 tisicovkam.

Radost nemam ani z te tvoji děvuchy, kera dřela jak kuň aji dvanact hodin denně, tuž si ji musel davat statisicove měsični premije. Ja vim, žes nas enem tak štenkroval, aby byla sranda. Abych měl o čem psat, tajak v tom blogu, kde sem psal, že zje tlusty a arogantni. Od te doby ses trochu spravil, to musim přiznat. Aspoň taky tlusty už nejsi. Ale radost z tebe furt nemam.

A když tak o tom přemyšlam, viš, kdy bys mi zrobil radost? Už sem na to přišel. Kdyby ses zebral tu svoju děvuchu, co dře jak kuň, zebral ses ty svoje minystry socialistycke vlady a kdybyste šli už konečně všeci do prdele.

Ladislav Větvička, hlasatel Mlade Fronty Fčil, Dul Vitězny Červen

Necenzurovana dyskuze tu.

 

Novinky

04.06.2014 17:31
V pruběhu června bude synkum ve vladě předloženy materyjal, pomoci kereho bude navyšeny počet cyganu ve vladě, a to z nuly na několik. Je to materyjal, kery pochazi jednoznačně z myšlenkoveho schematu mojeho Mordoru, kery ma za ukol rozvratit statni zřizeni v Česku a EvroSajuzu.   Na...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Kontakt

Ladislav Větvička, kandydat vět Knajpa Na Mexiku
742 85 Vřesina-Mexiko 194
ladislav.vetvicka@centrum.cz