Pražaci okradaju Pražaky a Pražakum to nevadi...

25.07.2012 10:02

 

Tuž představte si, že za vama dodom dojde městsky zastupitel nebo městska zastupička a ukeca vas, že když zaplatite 700Kč, tak na tym zarobite, bo u vas už nikdy nezaparkuje vaš sused z vedlejši čtvrti. No ja, ale ten zastupitel je sviňa a to same nakeca aji vašemu susedovi. A všeci, bo su hlupi a maju radost, že vam sice scipla koza, ale susedovi scipnu dvě, s tym suhlasite a vyplaznete prachy z kešeně. Fajna dyskuze je třeba tu.

Co fčil?

Tuž to je jednoduche. Zaplatili ste raz, a od fčilška už budete platit furt. Za co? Za to, že vam jakysik pražsky kokot namaloval modru čaru okolo baraku. Myslite se, že vznikly nove mista na parkovani, bo u vas fčil neparkuju ti hajzli odvedle? Na to zapomeňte. Realita je taka, že platit budete jak hlupi do skonani světa. Misto na parkovani stejně neni, a navic, když potřebujete zajet za svoju babku a dědkem vedle do ulice, tak se objevi unyformovany cyp, ktery vas sice neochrani, ale obere vas dokonale a napaři taku pokutu, že se vam modre čary objevi aji za ušama.

Tuž, uživejte se svojich modrych zon, hňupi. Kdysik to začalo to v Praze1, aby partyja nejezdila do centra autem, když všude se da metrem a pěšky, že? Jenže dneska tym Pražakum ani nepřide divne, že cela Praha už je modra. A su aji taci, keři budu taku zlodějnu obhajovat, aji kdyby cely svět byl pomalovany modře.

Pan buch s vama...

 

Novinky

30.05.2014 09:52
Tuž dalši kolo šaškarny mame za sebu. Zatimco učast 70% voliču kajsik v Malorusku považujeme za nedemokratycku, volby, kerych se skoro 90% lidi nezučastni, su asi vrcholem demokracie a rozebira je veleslavně kdejaky novinařsky mamlas. Přitom neni co rozebirat. V Česku byl rozdil mezi prvnim...
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Kontakt

Ladislav Větvička, kandydat vět Knajpa Na Mexiku
742 85 Vřesina-Mexiko 194
ladislav.vetvicka@centrum.cz