Vám poděkování a lásku vám, moji čtenaři...

21.03.2013 15:53

Tuž synci a děvuchy, děkuju! Po měsicu sem se vratil z te pekelne azijske ďury, a zjistil sem, že ste mě zas vytlačili na bednu v anketě bloger iFčil 2012. Dik! Zrobili ste mi radost! Je pravda, že tych 8 hlasu, kere mě dělily od zlata, ste tež už kajsik mohli najit, ni? :-))) Ale to neřešte, bo co je na bedně, to se počita. A tuž z pěti ročniku ste mě štyry razy dostali na bednu, a tolikrat tam nikdo jiny nebyl, tak fčil se možu v klidu odevřet a nalet panaka Lafrojga na oslavu (bo předpokladam, že chlebičky z oficijalniho vyhlašeni mi už ostatni blogeři zežrali).

A tuž sem zpatky od tych černych synku, ale nevim, jestli mi tam bez počitača, bez českych novin a vubec bez Čechu nebylo lip. Vratim se, a jeden bolševicky mamlas prohlašuje, že pracujici su paraziti, druhy bolševik předčasně prozradi, že chce očorovat pracujici o 38% z jejich peněz, a blby pracujici lid misto teho, aby take hovada vyhazal z oken, tak onanuje u televiznich novin u zpravy, že jakasik hydra Ornela nazvala sveho maleho egzota Kventyn. Tuž, jak řikaju odbornici, z děcka s egzotyckym jmenem može vyrust zas enem egzot. Nic jineho.

Prvni text s fotkama z Azije, kaj sem si někdy připadal tajak v Přivoze, je tady. Enem sem šokovany, že některym čtenařum připada jakysik protistatni, moc troufaly, a pry mi ho brzo na iDnesu vymažou. Kura, kaj zme to dopracovali, že už si zas předběžně cenzurujeme naše myšlenky a bojime se nahlas řikat věci, kere su jasne a zřetelne? Anebo už nejsme schopni rozumět psanemu textu? Vždyť ty moje kecy nesu o Ciganach. Ani o Indach. Ty su o nas.

Fajne čteni.

Ladik, 21.3.2013, v prvni jarni den, Bratislava

Novinky

30.05.2014 09:52
Tuž dalši kolo šaškarny mame za sebu. Zatimco učast 70% voliču kajsik v Malorusku považujeme za nedemokratycku, volby, kerych se skoro 90% lidi nezučastni, su asi vrcholem demokracie a rozebira je veleslavně kdejaky novinařsky mamlas. Přitom neni co rozebirat. V Česku byl rozdil mezi prvnim...
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Kontakt

Ladislav Větvička, kandydat vět Knajpa Na Mexiku
742 85 Vřesina-Mexiko 194
ladislav.vetvicka@centrum.cz