Zabedněni Prajzaci odmitli hytlermarket v centru dědiny

13.01.2013 18:22

 

Je to neuvěřitelne, co ti Prajzaci robi. Kdysik pomahali onkelovi bojovat proti bolševicke zrudě, a pak, přestože skoro všeci maju německe občanstvi, odmitnu dostavbu hytlermarketa v centru Kobeřic.

Komu tim prospěli? Misto, aby všeci s rozesmatym gzychtem a mavatkama v rukach přivitali dělnicku třidu na dostavbě baraku, kery hyzdi centrum Kobeřic, tak se v referendu postavili proti. Luza jedna demokratycka. Přitom ten ohyzdny barak stoji v centru vic jak dvacet roku, bo bolševici už nestihali dostavjat prodejnu mistni Jednoty.

Komu tim prospěli? Ani sobě ni! Furt budu muset chodit navštěvovat ty male, zaplivane, smradlave kramky mistnich živnostniku. Misto aby se v klidu a teple moderniho hytlermarketa vybrali mezi šesti typama rohliku teho sameho vyrobca, pěti druhama europiv z Polska, štyrma flaškama vodky z Haviřova a třema druhama syru syroveho typu, budu furt jak tajtrlici na kolach pendlovat mezi malyma kramama.

Cyp aby je střelil. Kdyby to měli synci z brusele plně pod kontrolu, nechali by zrobit to referendum ještě raz.

Ladislav Větvička, investyčni zastupce pro stavbu Hytlermarketu, Prajzka

 

Novinky

30.05.2014 09:52
Tuž dalši kolo šaškarny mame za sebu. Zatimco učast 70% voliču kajsik v Malorusku považujeme za nedemokratycku, volby, kerych se skoro 90% lidi nezučastni, su asi vrcholem demokracie a rozebira je veleslavně kdejaky novinařsky mamlas. Přitom neni co rozebirat. V Česku byl rozdil mezi prvnim...
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Kontakt

Ladislav Větvička, kandydat vět Knajpa Na Mexiku
742 85 Vřesina-Mexiko 194
ladislav.vetvicka@centrum.cz