Zdravica dnešnimu blogerskemu sjezdu od zpřatelenych cejlonskych blogeru

22.02.2013 19:14

 

Moji mili synci, moje ještě milejši děvuchy!

Dovolte mi, abch vas pozdravil u přiležitosti 5. blogerskeho sjezdu BSČ(p)

Děkuju všem, keři mi dali svoje hlasy, bo si jich za to važim velice velmi. Těm, keři mi svoje hlasy nedali, neděkuju, bo není za co. Ti z vas, keři svoje hlasy dali Gottwaldovi nebo Havlikovi, gratuluju, bo aspoň mate dobry vkus. Ale ti z vas, keři svoje hlasy dali reakčnim polityckym blogerum negratuluju, bo za prve ste nerozpoznali genyja schovavajiciho se v moji hlavě, za druhe diky vašim hlasum mě reakčni blogeři předběhli. To vam fakt nezapomenu, přinejmenším do příštího ročniku blogerske ankety.

Tuž přeju vam všeckym, abyste robili věci akčni, ne reakčni. Akčni su také, kde je akce na vaši straně. Robite fotky, cestujete, vymyšlate, žerete, vařite, malujete, milujete, prostě cosik tvořite, Robite radost sobě, a možna aji svému okoli. Reakčnich blogu je dost, to može robit kdejaky cyp. Devadesat procent blogu a věci okolo nas je reakčních. Někdo reaguje na to, co kdosik jiny řekne, nebo zrobi. Buďte akčni. Buďte deseti procenty. Bo v tom je nadhera. Reagovat umi aji cvičena opica.

Tuž, užívejte si v te fajne picerce, kaj je taka zima, že musite byt zabaleni v hadrach.  Zežerte všecky chlebíčky a vypijte všecko pivo, bo nikdy nevite, jak dluho to bude k dyspozici. Vloni zme ještě měli dyskutery, chlebíčky, aji pivo. Letos už mame enem chlebíčky a pivo. Kdovi, co bude za rok.

Myslete na to, že nic není zadarmo. Enem blogy.

Ladislav Větvička, hlasatel Mlade Fronty Fčil, Hikkaduwa, Cejlon. (pak Sri Lanka, fčil Šri Lanka)

Dyskuza bez cenzury tady.

Novinky

17.01.2014 14:24
Všecko ide podle planu. Multykulturně socialistycke učitelky, kere uči podle svatych zasad Frankfurtske školy, cpu do našich děcek multykulturně levicovy jed. A vy to ani netušite. Myslite si, že se vaše děcka uči ve škole čist, psat a počitat. Misto teho jim horem dolem cpu do hlav debility...
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>

Kontakt

Ladislav Větvička, kandydat vět Knajpa Na Mexiku
742 85 Vřesina-Mexiko 194
ladislav.vetvicka@centrum.cz