Anarchyja na londynskem Hisrou, bezpečno na Ruzyňskem letišťu

24.07.2012 23:59

 

Tuž sem byl včera na otočku v Londyně, bo sem potřeboval zkontrolovat, jestli všecky plany Mordoru na zneužiti Olympijady klapnu bez problemu. A musim řict, že sem se spokojeny vratil dodom. Všecko funguje tajak na dratkach, tuž sem Londyn před tu hroznu udalosťu viděl asi naposledy.

Ale o tym sem vam fčil nechtěl povidat.

Chtěl sem povidat, že na tym Hisrou byla totalni anarchyja. Miliardy lidi. Všecky rasy, všecky velikosti, všecky pohlavi. Černoši, Čiňani, Cygoši, Česi, Eskymaci, Mongoli, Židi, Arabi...no nadherna multykulturni sešlost narodu celeho světa. Aji bile Brity sem tam potkal. Ale možna to byli Polaci.

Tuž to si dovedete představit, anarchyja hrozivych rozměru. Hotovy Babylon a nikde žaden policajt! Štyry hodiny sem čekal na zpatečni připoj, a nikde nikdo, žadny viditelny přislušnik VB, ani sudruhy z Pomocne straže nebylo vidět.

Až sem z teho měl strach. Po tym vybuchu v Bulharsku a naplanovane akci v kině bysem čekal trošku drsnějši režim.

Zato po přiletu do Praglu moje mordorske srdce pookřalo. Enem co sem vylezl z tunela, čuměl sem do hlavně kalašnikova. O kus dal mě vystrašil jakysik unyformovany mamlas s unyformovanym vlkem. Za pasovu kontrolu byla štverka policajtu ozbrojena ledabyle, enem kverama, ale hned před halu stali dalši štyry borci, dva s kalachama, jeden v tričku trhaviny či co, a jeden s vlkem. A při nastupu do autobusa mě doprovazeli kuklačky s SA-58. To byli asi policistky-muslimky.

Tuž konečně sem se citil tak nějak bezpečně. Naposledy sem tolik ozbrojencu na letišťu viděl před dvěma rokama v Damašku.

Sem rad, že se naša vlada tak hezky stara o našu bezpečnost. Myslim, že kdyby k nam dorazilo jakesik letadlo s turistama z Jeruzalema, tak je naši synci preventyvně postřilaju eště před přistanim.

Ja, taky mir, to neni žadna prdel. Za mir je třeba bojovat!!!

 

Novinky

04.06.2014 17:31
V pruběhu června bude synkum ve vladě předloženy materyjal, pomoci kereho bude navyšeny počet cyganu ve vladě, a to z nuly na několik. Je to materyjal, kery pochazi jednoznačně z myšlenkoveho schematu mojeho Mordoru, kery ma za ukol rozvratit statni zřizeni v Česku a EvroSajuzu.   Na...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Kontakt

Ladislav Větvička, kandydat vět Knajpa Na Mexiku
742 85 Vřesina-Mexiko 194
ladislav.vetvicka@centrum.cz