Blog pro Mladu Frontu DNESKA: Trest pro policajty, keři lapli Ratha

03.06.2012 22:32

 

Tuž tak to na světě chodi, synci. Misto, abyste se věnovali poctive policajtske robotě, buzerovali řidiče, měřili nesmyslne rychlosti, prochazali se v poledne po ulicach nebo vyťukavali na psacim stroju rozhodnuti o odloženi připadu, bo se pachatel sam nenašel, vy ste chtěli pomahat a chranit.

A to se nerobi. Za to je trest. Pomahat a chranit neni vašim ukolem. Vašim ukolem je plnit adminystratyvni ulohy v kancelaři. Pokud ste to nepochopili při poslednim snižovani platu, tak byste to měli chapat fčil. Byt potrestany patnactitisicovu odměnu (v hrubem, tuž na ruku bude tak sedmička, ni?), to už musi aji zeleny mozek pochopit, že take mamlasy, keři cosik robi, u policajtu nepotřebujeme.

Takže se za sedmičku kupte zajezd s cestovku na Žermanicku přehradu a najděte si jakusik jinu robotu. Vaš šef už to pochopil davno a odešel fčas.

Prubnite to na minysterstvu, tam su jinači machři na odměny!

Seznam měsičnich odměn na Minysterstvu tady.

 

Novinky

04.06.2014 17:31
V pruběhu června bude synkum ve vladě předloženy materyjal, pomoci kereho bude navyšeny počet cyganu ve vladě, a to z nuly na několik. Je to materyjal, kery pochazi jednoznačně z myšlenkoveho schematu mojeho Mordoru, kery ma za ukol rozvratit statni zřizeni v Česku a EvroSajuzu.   Na...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Kontakt

Ladislav Větvička, kandydat vět Knajpa Na Mexiku
742 85 Vřesina-Mexiko 194
ladislav.vetvicka@centrum.cz