Česke drahy se pomstily dělnicke třidě

14.06.2012 18:43

Ja, česka železnica, to je turbulentni prostředi. Furt se cosik robi. Starym, bolševickym Českym draham před rokem přibyla konkurence teho syna od Janžurky, na podzim je čeka dalši konkurence od Leoša. A naraz se v drahach cosik pohnulo, začaly se montovat eletricke zasuvky do kupeček, začaly se davat plechovky koly (bez ruma) zadara a dokonce se planuje wifina.

Tuž to by bylo včecko fajne, ale asi to kohosik v Českych drahach naštvalo, že musi cosik robit, a tak se rozhodnul, že se pomsti. A bo se nemožu mstit konkurenci, tuž se začali mstit lidem. A tak se rozhodli zrušit ranni vlak, kery valil ve štyry rano z hlavaku do Svinova. No ja, ale co fčil? Co fčil budu robit ty tisice pražskych dělniku, keři dojižďaju na ranni šichtu do enhačka, do železaren, do kurwinskych šachet? Jak se fčil dostanu na šichtu?

Prvnim počongem z Praglu je fčil pinďulin, kery je stejně rychly tajak česke lokomotyvy, a rekordniho času dosahuje tym, že skoro nikde nestavi. Jak si ale može obyčejny pražsky gastarbajter, kery jede na osmu rano do ostravskeho uřadu, dovolit platit každy den předraženy pinďulin?

Shodu okolnosti se mi podařilo tym vlakem zepar razu jet, naposledy z posledniho blogerskeho srazu. To zme se zapomněli kajsik v knajpě na Žyžkově a ve štyry rano skončite na hlavaku. Kupodivu takych opilcu bylo dost, pak jacisi turisti, co evidentně valili z Ruzyně, zepar gastarbajtru, tuž počong byl skoro plny.

Tuž, kdosik v Českych drahach je vyfikany a mysli se, že když je prvnim rannim vlakem pinďulin, tak su všici taci hlupi a všici se budu kupovat ty předražene listky. No, možna budu. Davam jim měsic, maksimalně dva. A vsadim se, že prvnim rannim vlakem už nebudu Česke drahy, ale Janžura anebo Leoš.

 

Tuž, draze zdar!

Novinky

04.06.2014 17:31
V pruběhu června bude synkum ve vladě předloženy materyjal, pomoci kereho bude navyšeny počet cyganu ve vladě, a to z nuly na několik. Je to materyjal, kery pochazi jednoznačně z myšlenkoveho schematu mojeho Mordoru, kery ma za ukol rozvratit statni zřizeni v Česku a EvroSajuzu.   Na...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Kontakt

Ladislav Větvička, kandydat vět Knajpa Na Mexiku
742 85 Vřesina-Mexiko 194
ladislav.vetvicka@centrum.cz