Fenomenalni uspěch novych dyskuzi na iDnes bude aplikovany na celu společnost

29.11.2012 00:42

 

Neuvěřitelny uspěch zaznamenala Mlada Fronta Fčil pote, co před měsicem zrušila dyskuze pod textama a myslela si, že přinuti dyskutery přihlasit se pod vlastnima jmenama. Vysledkem byl pokles počtu přispěvku o 95% proti předchozimu stavu. Lidi se boji dyskutovat pod svyma pravyma jmenama, bo moc dobře vi, že po změně režimu budu jedinci s nekorektnima nazorama odeslani do vyhnanstvi nebo popraveni před nastupenu jednotku.

Takeho uspěchu si nemohl nevšimnut Minyster vnitra, nominovany za FSPMZ a rozhodnul se tento uspěšny pokus aplikovat na celu společnost.

Citujme z jeho dnešniho projevu: "Podle paragrafu 231 o dobrovolne ochraně republiky před nevhodnymi internetovymi jevy vstupuje od 1.12. v platnost vyhlaška o nošeni identyfikačnich kartiček. Kartičky  budu obsahovat jmeno, přijmeni, věk a identyfikačni čislo osoby, připadně adresu, pokud se nejedna o bezdomovca." Poprosili zme pana minystra o komentař.

Pane minystře, nebojite se negatyvni reakce občanu na povinne nošeni identyfikačnich karet?

"No tak určitě nikoliv, bo nošeni nebude povinne. Kartičky su dobrovolne, nikoho nenutime napřiklad, aby kartičky nosil doma, v kupelce nebo na zahradě. ID karty su povinne enem pro ty, keři budu chtět vyjit na ulicu."

Co si od teho slibujete?

"No tak určitě dojde k poklesu vyskytu negatyvnich jevu. Očekavame, že ulice se pročisti od indyviduji, kere mluvily sprostě, nadavaly na vladu nebo brusel anebo dokonce pachaly přestupky tym, že chodily na červenu. Ono prostě když mate cedulku ze svojim jmenem na krku, tak se budete stydět pachat přestupky. Každy je bude moci podle jejich jmena oznamit, takzvaně udat."

No dobrá, ale jak rozlišite jedince, keři maju stejna jmena? Takovych šedivych Honzu Fišeru třeba běhaju po Česku stovky a nerozeznate jedneho od druheho...

"No tak určitě pro tento připad tady mame pravě identyfikačni čisla. Aby nebylo možne kartičky zaměnit, pak se identyfikačni čislo, kere bude na kartě, musi shodovat s čislem, kere bude mět každy vytetovane na předlokti."

To ale v puvodnim navrhu nebylo. Nebojite se, že lide s tym nebudu suhlasit?

"No tak určitě čekame jakesik plane protesty, jak je v Česku zvykem, ale to přejde. Bez kartičky a identyfikačniho čisla prostě lidi nebudu moct na ulicu. A to je enem dobře. Nam tym ubude robota a slušni lide se na ulicach budu citit bezpečněji, bo tam nikdo nebude. Slušny člověk se prostě nema čeho obavat, navic vytvořime nova pracovni mista pro tatery.

A nebojite se teho, že zločinci si karty stejně nějak zfalšuju a budu běhat po ulicach?

"No tak určitě se take pokusy vyskytnu, ale moje minysterstvo, vedene odborniky z FSPMZ, tyto excesy vyřeši, o to nemějte obavy.

Tuž to vam teda pěkně děkujeme za rozhovor.

 

Novinky

04.06.2014 17:31
V pruběhu června bude synkum ve vladě předloženy materyjal, pomoci kereho bude navyšeny počet cyganu ve vladě, a to z nuly na několik. Je to materyjal, kery pochazi jednoznačně z myšlenkoveho schematu mojeho Mordoru, kery ma za ukol rozvratit statni zřizeni v Česku a EvroSajuzu.   Na...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Kontakt

Ladislav Větvička, kandydat vět Knajpa Na Mexiku
742 85 Vřesina-Mexiko 194
ladislav.vetvicka@centrum.cz