Maš barak? Tuž zaplať, tlusťochu!

13.11.2012 19:21

 

Tak se mi to libi. Začina to svištět jak cyp a už nic nas, chlopy z Mordoru, nemože zastavit. Ti hňupi, keři si postavili baraky, si mysleli, že cosik ušporuju, a až scypnu, tuž nemovitost zustane pro děcka. Ale to se kura pěkně spletli.

Baraky a kvartyry, to je moja jedina možnost, jak zebrat tym spořivym hňupum aji to, o čem nemaju ani tušeni. Ti, keři su chytři, daju všecky svoje prachy do cigar nebo do chlastu. A to je v pořadku, bo z každe stokorunove  flašky vodky, kera neni nelegalně naflaškovana synkama z Těšina, dostava Mordor asi 90Kč, podobně z krabičky cigar. 

Ti, keři su meně chytři a daju svoje prachy do kurev, take mam tež rad. Bo ta baba zarobene prachy zase vrazi do chlastu, huleni a šminek a tym padem ide zase 90% pro Mordor. 

Tuž a fčil tu zbyvali ti hňupi, keři misto teho, aby kupovali chlast, cigara a kurvy, si postavili barak anebo se kupili kvartyr. No ja, ale kdyby to zrobil každy, tuž by brzo Mordor a jeho přisluhovači jako sem ja neměli z čeho žit! 

A tak naštěsti tu mam daň z nemovitosti. A daň z převodu z nemovitosti. A od prvniho ledna 2013 mi zaplatite o procento vic než o den dřiv. Bo ze všech nemovitosti dostanu ročně enem 9 milijard, a z teho 2 miljardy padnu na moje uředniky. A to uznate, moje mile lopaty, že to je malo, tuž se starejte.

Podrobne odpovědi mojeho EuroZmrda najdete tady, ale hlavně už plaťte, tlusťoši, plaťte!

 

Novinky

04.06.2014 17:31
V pruběhu června bude synkum ve vladě předloženy materyjal, pomoci kereho bude navyšeny počet cyganu ve vladě, a to z nuly na několik. Je to materyjal, kery pochazi jednoznačně z myšlenkoveho schematu mojeho Mordoru, kery ma za ukol rozvratit statni zřizeni v Česku a EvroSajuzu.   Na...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Kontakt

Ladislav Větvička, kandydat vět Knajpa Na Mexiku
742 85 Vřesina-Mexiko 194
ladislav.vetvicka@centrum.cz