Multykulturni rozbor českeho neuspěchu na fotbalovem ME 2012

25.06.2012 19:11

 

Už když mě česky narodni tym povolal do Breslau, abych pomohl, věděl sem, že to nebude sranda. Pote, co sem jim po zapase s Ruskem pozbiral pasy a pohrozil, že je nepustim z Polska dodom, se trochu vzchopili, ale bylo jasne, že to neni konečně řešeni.

Přesvědčil sem lidi z Brusela, že sem odbornik nejodbornějši, tajak je v narodě bruka Pytlika zvykem, a na zakladě desetimilijonoveho grantu sem zpracoval analyzu našeho neuspěchu. Okamžitě mi bylo jasne, že problem je ve špatnem multykulturnim složeni mužstva.

Doba narodnich tymu je překonana, a neni překvapenim, že přišti Mistrovstvi by už nemělo byt na nacionalnim principu, ale měl by se hrat jako Mistrovstvi regionu. Tuž byste se neměli divit, kdyby ve finale ME 2016 nastupily proti sobě celky Sudetoněmecka, složene z Čechu a Němcu, proti mančaftu tureckych a německych borcu z Krojcberga, samozřejmě proporcijonalně namichanych.

A pravě špatna proporcijonalita stoji za neuspěchem českeho mančaftu, složeneho na zakladě zastaralych nacijonalistyckych tradyc. A tak z mančaftu plnem českych nacijonalistu (dokonce vedenem českym nacijonalistu s provokatyvnim jmenem Čech), keři provokatyvně zpivali česku nacijonalni hymnu, přimo čišela nacijonalni arogance a nenavist vuči všeckemu nečeskemu. Na tym nemohly nic vylepšit ani dresy zname pod nazvem "Kura honi ščura".

A tak zatimco předměsti českych měst su plne pohodovych, sportujicich Romu, a maloobchod ze žradlem davno ovladla vjetnamska menšina, na hřišťu zme neviděli ani jedny, ani druhe, a to rozhodně neni fer. Z jedenacti hraču na hřišťu by přitem aspoň tři měli byt Romove, aspoň dva šikovni obranci by měli mět tatu ze Sajgona a, co to budeme zakryvat, v ramci pozityvni dyskriminace by Romu mohlo byt pět, šest, a v ramci politycke korektnosti by se zešel možna jeden homosexual a klidně aji jedna lesbička. Však narodnim tymum už davno odzvonilo, ani mistrovstvi už se nehraje v ramci nacijonalniho statu, ale v ramci regijonu. 

Nebuďme ale enem negatyvni, su aji pozityvni momenty.

Prvnim pozityvem je zařazeni teho etyjopsko-třebičskeho synka. Vzhledem k temu, že tento razovity, šikovny synek zabiral přesně 9,1% tymu a jeho přinos byl jednoznačně pozityvni, navrhnul sem ve sve analyze, aby i zastupeni africkeho obyvatelstvu v rasově unyfikovanem Česku bylo navyšene na stejne procento. Sto tisic synku z Maroka a rovnikove Afriky by bylo možne umistit do tych odpornych satelitu okolo Praglu. Vydělali byzme na tym všeci, synci by satelity multykulturně zkrašlili, a z Brusele byzme dostali pochvalu před nastupenu jednotku.

Druhym pozityvem je zařazeni teho synka z Vigantic, kery v tymu uspěšně zastupoval vrstvu uřednictva. Tajak u uředniku, na zakladě předchozich uspěchu a po započteni odsluženych roku bylo jeho misto v sestavě zajištěne.

Tyto dvě vlaštovky bohužel nemohly mět vliv na konečny vysledek, ale pokud se trener pouči a zapracuje vysledky moji analyzy, mohly by se pozityvni vlivy multykulturniho složeni mužstva projevit už v podzimni kvalifikaci.

Tuž, držime palce!

Ladislav Větvička, hlasatel Mlade Fronty iDNESKA, Ostrava.

 

Novinky

04.06.2014 17:31
V pruběhu června bude synkum ve vladě předloženy materyjal, pomoci kereho bude navyšeny počet cyganu ve vladě, a to z nuly na několik. Je to materyjal, kery pochazi jednoznačně z myšlenkoveho schematu mojeho Mordoru, kery ma za ukol rozvratit statni zřizeni v Česku a EvroSajuzu.   Na...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Kontakt

Ladislav Větvička, kandydat vět Knajpa Na Mexiku
742 85 Vřesina-Mexiko 194
ladislav.vetvicka@centrum.cz