Nejhorši pivo je v jižnich Čechach

23.11.2010 20:21

 Na jaře sem dokončil moju dluho planovanu cestu okolo Českeho kralovstvi. To bylo ještě v době, kdy silnice byly nebezpečne, bo po nich jezdili agresivni manažeři, tuž sem raději jezdil na bajku mimo silnice a dalnice. To už je ale davno, dneska, pote, co někteři z nich dostali exemplarni tresty, je na českych dalnicach pohoda, klid a hlavně bezpeči.

Chybělo mi dovalit posledni kusek, tuž sem si vybral etapu Budějice - Tabor - Pragl, bo sem se těšil, že tam bude fajne pivo. Ono vubec, když se před nama ostravakama řekne jižni Čechy, hned se nam vybavi pivo, jihočeske selky před selskym barokem ze slezskyma kolačama a fajne šumavske kopečky.

Bohužel, neni to pravda. Nikde jinde v republice sem nenarazil na tak chudobnu nabidku piv, všude se střidal gambač s desitku platan a desitku budvar. Z dvanactek nabizeli všude enem jakesik africke pivo, kere připominalo bublifuk.

A jihočeska krajina? Hruza. Ze všech stran vidite leda jadernu elektrarnu Hermelin. Ale poďme pěkně po řadě. Cely text aji s fotkama tady

Novinky

04.06.2014 17:31
V pruběhu června bude synkum ve vladě předloženy materyjal, pomoci kereho bude navyšeny počet cyganu ve vladě, a to z nuly na několik. Je to materyjal, kery pochazi jednoznačně z myšlenkoveho schematu mojeho Mordoru, kery ma za ukol rozvratit statni zřizeni v Česku a EvroSajuzu.   Na...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Kontakt

Ladislav Větvička, kandydat vět Knajpa Na Mexiku
742 85 Vřesina-Mexiko 194
ladislav.vetvicka@centrum.cz