Policija ČR bude zatykat dyskutery na blogach!

08.08.2012 08:52

 

No konečně! Už sem se na to těšil, až přide ta doba, kdy se konečně začnu citit bezpečně v tomto drsnem Čechystanu, kaj se čoruje, krade, vraždi, vybydluju se domy a přiděluju dotace. A prvni vlaštovky su tady. Policija tež nemože vyřešit všecko naraz, to da rozum. A tuž začne tam, kaj to je nejhorši, to je přece jasne, ni? A nejhorši to je mezi dyskuterama na českych blogach!

Dyskuteři a samozřejmě blogeři, to je neuvěřitelna sebranka. To musim vědět, ni? Vždyť sem bloger aji dyskuter. Na blogach a v dyskusach si lude nadavaju, použivaju vulgarni slova, a co je nejhorši, někdy si dovoli tež vyjadřit svuj nazor. 

A to neni dobre. Vyjadřovat nazory, to už tady bylo za Havla a kaj zme se s tym dostali. Tuž od fčilška v tym bude konečně ordnung, bo policija kontroluje, monytoruje, zjišťuje IP adresy a zaznamenava, co kdo kaj napsal.

A tak je to spravne, bo pořadek musi byt, vy ludry špinave, blogerske a dyskuterske. A jak ještě raz cosik napišete škaredeho do dyskuze, tuž vas udam aji s vašu ajpi adresu.

Prvni telefonat policajta ČR blogerovi Tomaši Pecinovi

Druhy telefonat, kerym chce zamaskovat, že mu volal. A komentaře čtenařu :-)

 

Novinky

04.06.2014 17:31
V pruběhu června bude synkum ve vladě předloženy materyjal, pomoci kereho bude navyšeny počet cyganu ve vladě, a to z nuly na několik. Je to materyjal, kery pochazi jednoznačně z myšlenkoveho schematu mojeho Mordoru, kery ma za ukol rozvratit statni zřizeni v Česku a EvroSajuzu.   Na...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Kontakt

Ladislav Větvička, kandydat vět Knajpa Na Mexiku
742 85 Vřesina-Mexiko 194
ladislav.vetvicka@centrum.cz