Ponděli 21.5.2012: Vietnamci, Janžura a Štramberk

21.05.2012 12:57

Kura, zavěr minuleho tydňa byl vyživny jak cyp! V Praglu mě synci zebrali do jakehosik mamutiho arealu, kaj byli sami Vietnamci, napisy byly Vietnamske, žradlo bylo z Vietnamu a kočky, psi, kuařata aji ryby tež. Enem ja sem byl z Ostravy. 

To vite, jaky je rozdil mezi Vietnamcem a Ostravakem? ....Vietnamec umi česky. Kura, to je ale blby vtip

Ja, a v tym arealu mě zavedli do jakesik unymo buňky, kera na sobě měla napisane "Restaurace" a jakesik vietnamske klikyhaky. Tuž, restaurace, to zni hrdě. Vevnitřku byly take dřevěne lavice a jedine jidlo, kere podavali, byl kybl huste polivky s nudlama! Kura, to ale bylo žradlo! Sice sem to nemohl dojest a tež si nejsem jisty, že to by hovězi vyvar, ale vyživne to bylo jak cyp. Tež za 115,- kaček, co byste chtěli? Tři haviři by se z teho najedli. 

Zpatky do Ostravy sem chtěl valit tym žlutym vlakem, kery provozuje ten synek od Janžurove, ale na banhofu mi řekli, že všecky vlaky už su na ten den plne. Tuž je normalni ten Janžura? Čemu provozuje vlaky, do kerych se neda nastupit? To nemože každy patek připojit zepar dobytčaku, aby zme se všeci Ostravaci vlezli?

V nedělu sem se byl podivat na Štrambersku trubu, jestli tam furt stoji, a normalně tam bylo hafo lidi jak cyp. Byla tam pouť. Překvapivě tam nebyli oproti Praglu Vietnamci žadni, enem naši. Kura, neni to jakasik dyzgryminace? Tuž sem pochaloval štramberske uši, zapil fajnym štramberskym ležakem a zrobil jakesik štramberske fotky. Su tady.

 

Ja, a text o nevinnem Rathovi už ma čitanost 18.000 ludi, karmu 47,5 a v bohate dyskuzi same fajne kecy až na jedneho cypa, kery si přečet enem tytulek. Tuž dik :-)

Stejně zme ale pěkne svině. Ten namyšleny cyp neni eště odsuzeny, enem obviněny, ale už fčil jako by byl mrtvy. Jeho rodna strana ODS/ČSSD ho nezna, kamoši tež ni, a ty kurvy v medyjach robi, tajak by už byl odsuzeny na 120 roku. 

Tuž, Česko, leta paně 2012.

Novinky

04.06.2014 17:31
V pruběhu června bude synkum ve vladě předloženy materyjal, pomoci kereho bude navyšeny počet cyganu ve vladě, a to z nuly na několik. Je to materyjal, kery pochazi jednoznačně z myšlenkoveho schematu mojeho Mordoru, kery ma za ukol rozvratit statni zřizeni v Česku a EvroSajuzu.   Na...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Kontakt

Ladislav Větvička, kandydat vět Knajpa Na Mexiku
742 85 Vřesina-Mexiko 194
ladislav.vetvicka@centrum.cz