Rasystky z Brusele se zas předvedly...

16.11.2012 10:47

 

To by mě mohly mory zebrat. Keru rasystku v Bruseli to zas napadlo, že 40% bab musi byt chlopi? Co to je za dyskriminace?

Podle světovych statystyk je na světě 51% bab a 49% chlopu. Tuž co to jako ma znamenat, ta štyrycitka? To jako že se mezi nama babama najde enem 40% chlopu? A tych zbylych 11%, to jako su jakesik podřadne kvotny, nebo co?

Myslim, že byzme měli byt dusledni. Na tu komisařku samozřejmě podavam oznameni o spachani trestneho činu hanobeni mojeho pohlavi, když už si ten blby paragraf multykolorovi levičaci vymysleli.

A poďme se na to podivat tak nějak lidsky, po Ostravsku. Podle statystyk by v každe spravni radě měli byt pul na pul roby a chlopi. V desetičlenne radě by měl byt jeden žyd, dva křesťani, tři hyndujisti a štyry muslimi. Ateisty neuznavam, bo stejně su určeni k vyhubeni.

0,4 z nich budu homosexuali, devět budu normalni a 0,6 se ještě neumi rozhodnut. Tuž tak. A aby byla na světě spravedlnost, navrhuju, aby se na ty desetiny rozsekal ten křesťan, pokud možno bily a chlop. Stejně se k temu schyluje, tuž aspoň to bude mět brzo za sebu.

Ladislav Větvička, hlasatel multykulturni jedine pravdy, Brusel.

 

Novinky

04.06.2014 17:31
V pruběhu června bude synkum ve vladě předloženy materyjal, pomoci kereho bude navyšeny počet cyganu ve vladě, a to z nuly na několik. Je to materyjal, kery pochazi jednoznačně z myšlenkoveho schematu mojeho Mordoru, kery ma za ukol rozvratit statni zřizeni v Česku a EvroSajuzu.   Na...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Kontakt

Ladislav Větvička, kandydat vět Knajpa Na Mexiku
742 85 Vřesina-Mexiko 194
ladislav.vetvicka@centrum.cz