Sex? Polityka? Drogy? Ni, my zme z labužnika...

23.10.2012 01:07

 

Nedavno sem se bavil s Jarkem, synkem z Kurwine, keremu je skoro devadesat roku. Bavili zme se o tych kurvach  komunystyckych, nacistyckych, eurosocijalistyckych, a pak zme se dostali ke klasickemu tematu sex, drogy a rakenrol. A ten stary synek mi řika:

"Viš, Ladik, když sem byl mlady, myslel sem, že neduležitějši na světě je to, čemu fčil vy mladi řikate sex. Najit se fajnu babu, zamilovat se, mět s ňu fakany.

Pak, když sem to všecko měl, sem se myslel, že ten sex neni tak duležity, ale duležita je polityka! Když mi bylo dvacet, tak byli socialisti, narodni socialisti, komunysti, živnostnici, agrarnici, lidovci, německe strany, židovske strany, a ja nevim co všecko. A pak přišel onkel a byla enem jedna strana. A pak chvilu byly štyry strany a pak zas enem jedna.

A tuž když mě ten sex a polityka přestaly bavit, tuž sem se řikal, že snad ty drogy budu ta nejlepši cesta k seberealizaci chlopa. Tenkrat nebyly ty sračky jak dneska, herojn, piko a jine svinstva. My zme měli za drogy cigara, vino, slivovicu. Fajne to bylo.

Tuž a pak mi pajšel přestal fungovat a musel sem skončit s hulenim. A gvuliva jatram se dneska nemožu dat ani pořadnu slivku, kura. Bych ti mohl povidat, jake fajne jidla sem robil, když sem je ještě mohl robit. Nakonec mi to tak připada, že duležitějši než sex, polityka a drogy je to žradlo. To byly tak nadherne jidla, co zme si robili..."


Tuž samozřejmě že neměl pravdu, cyp stary. Ja se myslim, že sex je duležitějši jak jakesik jidlo, bo dobry sex dokaže jidlo nahradit. Polityka je svinstvo, to vi každy. Ale pro jistotu, začal sem fotky jidla ukladat tunaten web, bo člověk nikdy nevi, kdy ten německy doktor Alzhajmer přide. Když se přidate, budem si mět raz v domově duchodcu co prohližat :-)  

Fotky moje a mojich neznamych kamošu ze servru Foodspotting.com

 

Cely text aji s fotkama tady.

 

Novinky

04.06.2014 17:31
V pruběhu června bude synkum ve vladě předloženy materyjal, pomoci kereho bude navyšeny počet cyganu ve vladě, a to z nuly na několik. Je to materyjal, kery pochazi jednoznačně z myšlenkoveho schematu mojeho Mordoru, kery ma za ukol rozvratit statni zřizeni v Česku a EvroSajuzu.   Na...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Kontakt

Ladislav Větvička, kandydat vět Knajpa Na Mexiku
742 85 Vřesina-Mexiko 194
ladislav.vetvicka@centrum.cz