Středa, 16.5.2012

17.05.2012 09:36

Kura, odevřu noviny, Rath. Odevřu televizu, Rath, Odevřu dveře do hospody, Rath. To je kura kampaň jak vyšita. Jestli zitra vylezu s tym, že mu našli dětske porno v počitaču a nahravku, ve ktere použil sproste slovo, tak už to bude moc.

Jinak den byl fajny, člověk ma chvilu radost z teho, že zavřu jakusik větši sviňu než je on sam. No ja, ale co s těma statisicama dalšich? A co ze všema těma grantama, dotacema a dalšima zlodějnama, kere nam tu cpe EuroSajuz? Tuž, zatim nic. Ale run na banky v Řecku už začal, tuž davam Eurobolševikovi tyden. Maximalně dva.

Musel sem zas do Praglu, kura. Ale aspoň sem si dal v oblibene knajpě "Sbohem rozume" štyry škopky svijanske jedenastky a utopenca. To se pak fajně spalo :-) 

Novinky

04.06.2014 17:31
V pruběhu června bude synkum ve vladě předloženy materyjal, pomoci kereho bude navyšeny počet cyganu ve vladě, a to z nuly na několik. Je to materyjal, kery pochazi jednoznačně z myšlenkoveho schematu mojeho Mordoru, kery ma za ukol rozvratit statni zřizeni v Česku a EvroSajuzu.   Na...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Kontakt

Ladislav Větvička, kandydat vět Knajpa Na Mexiku
742 85 Vřesina-Mexiko 194
ladislav.vetvicka@centrum.cz