Termodynamika pro česke roby na Makarske

08.07.2012 14:33

 

Česke roby su nejchytřejši na světě. Cely svět nam je zavidi. Su nejenom krasne a štihle, ale aji prudce inteligentni. Třeba v termodynamice su nejlepši na světě.

Typicka česka roba dovali autobudem Vitkovice Turs na Makarsku, a zpocena jak ščur po buřce rozkopne dveře studyja, kaj bude tyden přebyvat. Venku 37°C, vevnitřku přijemnych 25°C.

Chvilu spočne, zapichne repelenta do zasuvky a pošprycuje se Dolče gabana, aby přerazila vuni zpoceneho trička a našla jakehosik fajneho chorvatskeho amanta.

A pak, bo přijemnych 25°C v pokoju ji připada nudne, rozglabi všecky okna. Na otazku, čemu tak robi, vam odpovi, že profukovani mirneho vanku ju osvěžuje.

A tak přijemny vanek o venkovni teplotě pomalu rozžhavi mistnost na venkovni teplotu 37°C, kere se už do konce dovolene nezbavi.

Až budu starši a mudřejši, vezmu si Češku za robu. Bo Češky su ve všem nejlepši, aji v termodynamice.

Ladislav Větvička, hlasatel Mlade Fronty Fčil, Makarska

 

Novinky

04.06.2014 17:31
V pruběhu června bude synkum ve vladě předloženy materyjal, pomoci kereho bude navyšeny počet cyganu ve vladě, a to z nuly na několik. Je to materyjal, kery pochazi jednoznačně z myšlenkoveho schematu mojeho Mordoru, kery ma za ukol rozvratit statni zřizeni v Česku a EvroSajuzu.   Na...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Kontakt

Ladislav Větvička, kandydat vět Knajpa Na Mexiku
742 85 Vřesina-Mexiko 194
ladislav.vetvicka@centrum.cz