Pozor! Když dřete jako koně, može na vas přijit statni zastupce

15.06.2013 11:16

Tuž Peťa, posluchej. Mohlo by to vypadat, že mam z teho radost. Ale ja nemam. Fakt ne. Jeden den oznamiš, že se rozvadiš s jednu robu, a druhy den přijde jakysik mamlas ze statniho zastupitelstvi Ostrava a zabukuje si druhu robu pro sebe a dni a noci ju bude vyslychat. Ale nemam z teho radost.

Radost bych měl, kdybys robil, cos kdysik liboval. Radost bych měl, kdyby tu neřadili egzekutoři jak na Klondajku. Radost bych měl, kdyby soudy fungovaly a odsuzovaly zločince fčil a hned. Radost bych měl, kdyby pro bileho aji pro černeho platily stejne prava a povinnosti. Radost bych měl, kdybys Čechy a Moravu se Slezskem posunul dal, abych se za nas nemusel stydět. Radost bych měl, kdybys nepodporoval pozityvni dyskriminaci a multykulturni korektnost z brusele. Radost bych měl, kdybys snižoval daně, jak si slibil. Kdybys nezadlužoval stat, jak si slibil. Ja fčil nemluvim o tom, že si snižil trend schodku. S takyma všivarnama na mě nechoď. Nebo se chlubiš tym, že si předloni zadlužil Česko o dalšich 190 milijard a vloni už enem o 140? To je to same, jak bych se ja chlubil stare, že mam dobry trend, bo za květen sem utratil s kurvama v bordelu 45 tisic, což je sniženi schodku oproti loňskym 50 tisicovkam.

Radost nemam ani z te tvoji děvuchy, kera dřela jak kuň aji dvanact hodin denně, tuž si ji musel davat statisicove měsični premije. Ja vim, žes nas enem tak štenkroval, aby byla sranda. Abych měl o čem psat, tajak v tom blogu, kde sem psal, že zje tlusty a arogantni. Od te doby ses trochu spravil, to musim přiznat. Aspoň taky tlusty už nejsi. Ale radost z tebe furt nemam.

A když tak o tom přemyšlam, viš, kdy bys mi zrobil radost? Už sem na to přišel. Kdyby ses zebral tu svoju děvuchu, co dře jak kuň, zebral ses ty svoje minystry socialistycke vlady a kdybyste šli už konečně všeci do prdele.

Ladislav Větvička, hlasatel Mlade Fronty Fčil, Dul Vitězny Červen

Necenzurovana dyskuze tu.

 

Novinky

09.11.2010 15:27
 Dřelo to a bylo to protivne a neefektyvni, tajak voskovany hajzl papir. Ale měli zme ju všeci. Šňurku na krku. Bylo to cosik jako poznavaci znameni. Všecky děcka, kere tenkrat běhaly po sidlišťu, ať už před lesikem, nebo  za nim, měly na krku šňurku a na ni visel klič. Dneska, by na...
<< 69 | 70 | 71 | 72 | 73 >>

Kontakt

Ladislav Větvička, kandydat vět Knajpa Na Mexiku
742 85 Vřesina-Mexiko 194
ladislav.vetvicka@centrum.cz